Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

Znanje je sada još dostupnije!

 

KALENDAR
SEMINARA

Ako Vam je važno dovoljno unaprijed znati točan datum Vašeg idućeg školovanja i ako želite plaćanje odgoditi do pred sam seminar, onda su za Vas najpogodniji naši seminari u kalendaru. L3A je jedna od rijetkih organizacija za cjeloživotno učenje u RH koja od svog osnutka njeguje i sustavno nudi javne seminare s fiksnim datumima u kalendaru.

No i za te seminare možete ostvariti popust od 5% ako kotizaciju uplatite 30 dana prije početka.

Za organizacije s više polaznika (12+) postoji i još povoljniji oblik: in-house seminari. Tada je cijena po polazniku osjetno niža od one na javnim seminarima. Pored toga, seminar se prilagođava (potpuno besplatno) potrebama organizacije koja ga je naručila.

U slučaju kad se radi o organizaciji s relativno malim brojem polaznika (5-6) postoji mogućnost udruživanja s drugom sličnom organizacijom tako da zajednički broj polaznika opet dade novčano povoljniji aranžman nego javni seminari. I ovakvi se seminari mogu prilagoditi naručiteljima. 
 

CHARTER SEMINARI - 999,00 kn

No i za pojedinačne polaznike postoji način da se cijena još smanji. L3A u doba recesije nudi novost na Hrvatskom tržištu obrazovanja: charter seminare. Radi se o istom sadržaju, predavačima i načinu rada kao i u seminarima iz kalendara, ali se datum seminara utvrđuje tek kad se prijavi dovoljan broj polaznika (15-25). Znači, kad Vam datum održavanja seminara nije bitan, a imate novac na raspolaganju i možete ga odmah potrošiti, za nevjerojatnu cijenu od svega 999 kuna (za jednodnevni seminar) možete pohađati seminar koji L3A unaprijed odredi kao charter. Kad dovoljan broj polaznika uplati kotizaciju, zajednički s predavačem dogovaraju datum seminara koji je optimalan za većinu polaznika.     
  

CIJENE ZA GRAĐANE - 450,00 kn!

Sve je to lijepo, ali hrvatski građanin s prosječnom plaćom od 5000 kuna teško si može priuštiti toliko novaca za seminar, ma kako dobar on bio. Zato od sada L3A za sve svoje polaznike koji sami plaćaju (a ne njihov poslodavac) svoje obrazovanje daje stipendiju kojom sufinancira njihov seminar, pa polaznik plaća svega 450 kuna što uključuje PDV za cjelodnevni seminar.

Zašto L3A to radi? Zato jer jedino obrazovana Hrvatska može biti onako uspješna i bogata koliko to svi mi želimo. A što je više obrazovanih ljudi to je i veća potražnja za obrazovanjem.

BEZUVJETNO JAMSTVO POVRATA NOVCA

No, i najjeftiniji seminar je preskup ako je loš. Kako znati da su L3A seminari dobri? Pitajte one koji su već bili kod nas. Pogledajte naše reference. Pogledajte biografije naših predavača. No, zapravo, jedini je rizik Vaše uloženo vrijeme, jer L3A jedini u Hrvatskoj nudi bezuvjetno jamstvo povrata novca. Dovoljno je da izjavite da niste zadovoljni seminarom i dobit ćete cjelokupni iznos novca koji ste uplatili za taj seminar. Ne morate, ako ne želite, ništa objašnjavati ni pisati, zašto niste zadovoljni, iako bismo mi rado znali.

Smijete li nakon toga opet doći na seminar u L3A? Naravno da smijete. A ako opet ne budete zadovoljni? I opet ćemo Vam vratiti sav novac.

 
 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+