Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica


Online marketing i online odnosi s javnošću
- 5 savjeta i alata kako unaprijediti Internet komunikaciju
-predavanje-

9. rujan 2009., 11-13h

 

Predavanje namijenjeno voditeljima marketinga i PR odjela ili osobama koje pokrivaju i uređivanje web stranica te rade na planiranju i provođenju internet marketing i PR kampanja.

  • On-line marketing - gdje je naša publika u on-line i off-line svijetu?
  • On-line odnosi s javnošću - kako napisati priču za internet publiku
  • Viralni marekting marketinški alat za velike i male tvrtke
  • On-line istraživanja - koliko koristimo interent i zašto ga koristimo?
  • Mediji na internetu - izbirljiva medijska elita
  • E-mail i newsletter - produžena ruka prodaji i marketingu

PREDAVAČICAMirjana Fijolić

Školovala se u Zagrebu, Londonu i SAD-u. Diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, novinarstvo i politologiju. Dodatno se školovala na London School of Economics u Velikoj Britaniji te radila u Westminsteru (britanskom parlamentu). Sudjelovala je u prestižnom programu stipendija američke vlade.

Nakon dugogodišnjeg rada u novinarstvu i odnosima s javnošću svoj profesionalni interes usmjerila je i na Internet marketing. Trenutno pohađa magisterij iz marketinškog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Profesionalno iskustvo stekla je radeći kao novinarka na televiziji, radiju i novinama. Nakon pet godina rada kao stručna suradnica u Hrvatskom saboru u Odjelu za odnose s javnošću i Odboru za međuparlamentarnu suradnju pri Vijeću Europe preuzima mjesto voditeljice Ureda za odnose s javnošću regionalnog ureda Svjetske banke u Zagrebu.

Predavačica je na VERN-u i ostalim poslovnim školama. Honorarno radi kao novinarka i urednica u poslovnom mjesečniku Poslovni savjetnik. Posebno je aktivna u promicanju zaštite ljudskih pravasuzbijanju trgovine ljudima i ilegalnih migracija. Sudjelovala je i organizirala niz seminara i edukacijskih programa za osposobljavanje nezaposlenih osoba, odnosa s javnošću i marketinga. A posebno se ističe radom u području ljudskih prava. Trenutno radi kao voditeljica Internet marketinga i odnosa s javnošću u međunarodnom B2B sektoru.

 

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+