Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica IKT u obrazovanju

 


Predavači - Walt Hopkins
Curriculum Vitae
 
Predavač: Bob Gibson, PMP
Walt Hopkins
Castle Consultants International
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Walt Hopkins je osnivač tvrtke Castle Consultants International, stalni predavač u poslovnom obrazovnom centru MCE - Management Centre Europe i viši konzultant u NTL Institutu za primjenjenu znanost o ponašanjima (NTL Institute for Applied Behavioral Science). Waltovi kolege i klijenti opisuju ga kao "trenera koji čarobno radi" i kao "majstora interaktivne prezentacije", a on sam za sebe kaže da je ozbiljan sanjar koji vjeruje u ljude i u mogućnosti.

Svoje je dodiplomsko obrazovanje inženjera i iz područja poslovanja stekao na kanadskim sveučilištima, a titulu magistra znanosti i poslovnog upravljanja dobio je na Sveučilištu Clarkson u New Yorku. Član je Društva proizvodnih inženjera i Project Management Instituta (PMI). Djeluje kao predavač u sljedećim organizacijama: Hong Kong Management Association, Singapore Institute of Management, Helensko–američka unija i Sveučilište u Floridi. Posjeduje certifikat P.M.P. (Project Management Professional) Instituta za projektni menadžment (PMI).

Walt Hopkins radi s ljudima kao savjetnik, kao trener i kao voditelj tečajeva.

Kao savjetnik, Walt radi s klijentima kako bi dizajnirao iskustvo učenja koje u potpunosti zadovoljava korisnikove potrebe zajedno s isprobanim modelima i pristupima. Ta iskustva učenja uključuju dvodnevne radionice razvijanja vještina, petodnevne radionice s fokusom na vrijednosti i dvogodišnji slijed aktivnosti osobnog i profesionalnog razvoja.

Kao trener pojedinaca, Walt ohrabruje ljude da se usredotoče na temeljne vrijednosti, da se više bave stvarima koje dobro funkcioniraju i da dizajniraju uravnotežen život i karijeru.

Kao trener timova, Walt ohrabruje timove (i pojedince u timovima) da razumiju i cijene različitosti, da se fokusiraju na stvari koje dobro funkcioniraju i da uravnoteže uloge u timu na način da obave zadatak djelotvorno i učinkovito.

Kao voditelj tečajeva, Walt radi s ljudima kako bi procijenili trenutne vještine, istražili nove, planirali korištenje i vježbali primjenu vještina u stvarnim situacijama

Jedan klijent opisuje Waltov rad slijedećim riječima: "Walt je svjetska klasa u onome što radi i posvećen je dizajnu jedinstvenih pristupa u svom radu s ljudima. Walt ide u srž onoga o čemu predaje, nisu tehnike već temeljne vrijednosti i promjena ponašanja koja je osnova svakog razvoja".

U zadnjih je trideset godina, Walt radio s ljudima iz više od pedeset zemalja. Radio je i s mnogim organizacijama, uključujuči including Apple, BBC, Digital, Disney, GKN Driveline, Heidelberg, Motorola, Scottish Prison Service, Shell, Standard Life, Statoil, i Unilever.

U 1986. godini, časopis Organization Design & Development, objavio je Waltov jedinstveni prisup dizajnu karijere i života nazvan – "Cilj: san koji je ozbiljno shvaćen" i od tada ga prodaje u revidiranim izdanjima. Uređivao je vjesnik "Learnings" proteklih 25 godina.

Od 1990. godine Walt radi na poboljšanju komunikacijskog modela kojeg korisiti s ljudima na seminaru Kako povećati utjecaj u organizaciji (Influencing for Results)

Walt je također kreirao "Putovnicu do rezultata" (Passport to Results), "Putovnicu do budućnosti" (Passport to the Future) i "Doživotnu putovnicu" (LifeTime Passport). U suradnji s Georgeom Simonsom nastala je "Kulturna viza" (Culture Visa) i radna knjižica "Nije moj tip: Uvažavanje različitosti" (Not My Type: Valuing Diversity) za nagrađeni video iz Video Artsa.

Walt je profesionalni član NTL Instituta za primjenjenu znanost o ponašanjima od 1983. godine. Za osmo izdanje njihove publikacije "Reading Book for Human Relations Training" Walt je napisao poglavlja o različitosti, kronikama učenja i istraživanju o zahvalama. Walt za NTL vodi godišnji Međunarodni laboratorij ljudske interaktivnosti.

Walt je stalni predavač u MCE - Management Centre Europe od 1982. godine. Za MCE, Walt vodi tečajeve o razvoju interpersonalnih vještina: Influencing Across Your Organisation, Building Partnerships, and Interpersonal Effectiveness for Senior Executives

Walt je diplomirao na Visokoj školi u Woosteru, magistrirao književnost na Sveučilištu u Edinburghu, ima doktorat s Union Graduate School i dvije diplome s Gestalt instituta u Clevelandu.

Walt je rođen u Sjedinjenim američkim državama i živi u Europi od 1982. godine. Studirao je u Škotskoj dvije godine u šestdesetima i vratio se u Škotsku 1997. godine, nakon što je 15 godina živio u Londonu. Podučavao je u srednjim školama, alternativnim fakultetima i na projektu kojim se umanjuju posljedice spolnih i rasnih razdvajanja.

1983. godine osnovao je tvrtku Castle Consultants International, koja je danas dio svjetske mreže nezavisnih konzultanata. Njegova je misija ohrabriti ljude da u životu više rade ono što rade najbolje, a kad Walt radi ono što radi najbolje, ljudi oko njega počinju mijenjati svoje živote.

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+