Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica EU program

Predavači - Anthony Eve
Curriculum Vitae
 
Anthony Eve, PMP, MAPM
Business Management Consultants
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Gospodin Anthony Eve je potpredsjednik BMC-ovog konzultantskog odjela (Business Management Consultants Consulting Division) smještenog na jugozapadu Engleske odakle rukovodi aktivnostima BMC-a unutar Ujedinjenog Kraljevstva. Iskusni je savjetnik u području upravljanja projektima kao i implementator promjena čija je sposobnost vidljiva kroz postignuća u kvalitetnim projektima s određenim vremenskim i proračunskim okvirom.

Gospodin Eve se specijalizirao za oblikovanje i implementaciju sustava za upravljanje projektima/programima s posebnim naglaskom na području ljudskog razvoja unutar ove discipline kao i upravljanju složenim programima uvođenja promjena. Svoju dvadesetogodišnju profesionalnu karijeru započeo je kao inženjer te upravljajući malim obiteljskim biznisom. S vremenom je obogatio svoje iskustvo kao proizvodni inženjer te baveći se projektnim menadžmentom, change menadžmentom i razvojem upravljačkih sustava.

Predvodio je niz multidisciplinarnih timova upravljajući projektima i promjenama stilom upravljanja temeljenim na učinkovitosti, osnaživanju i razvoju timova koji je primjenjivao se u zrakoplovnim, transportnim, inženjerskim te proizvodnim gospodarskim granama uključujući kompanije poput British Airwaysa, BAE SYSTEMS i Airbusa.

Gospodin Eve je posebno kvalificiran za kreiranje, implementaciju i poboljšanje sustava upravljanja projektima. Uspješno provodi organizacijske promjene u brojnim organizacijama putem niza inicijativa koje uključuju usavršavanje tzv. senior menadžmenta; izgradnju i implementaciju sustava upravljanja projektima; procjenu zrelosti organizacije u upravljanju projektima; uspostavu strateških smjernica razvoja i stvaranje i implementaciju programa razvoja projektnog menadžmenta. Njegov uspjeh je potaknuo Airbus da ga angažiraju u svom glavnom uredu u Toulousu gdje je bio zadužen za usklađivanje i razvoj globalnog sustava upravljanja projektima tvrtke s internacionalnim timom i 1200 ljudi uključenih u projektni menadžment.

Gospodin Eve je certificirani PMP (Project Management Professional), član PMI (Project Management Institution), član APM (UK Association of Project Management) i stručnjak za primjenu PRINCE2 metode upravljanja projektima.

 

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+