Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica PMP program
     
Business Management Consultants   logo - BMC
http://www.bmc-online.com  
     
 
Business Management Consultants (BMC) je međunarodna konzultantska tvrtka za područje menadžmenta i upravljanja, specijalizirana za edukaciju i savjetovanje o Projektnom menadžmentu na svjetskoj razini. Osnovana je 1985. godine i do danas je postala priznata i cijenjena tvrtka za savjetovanje u području projektnog menadžmenta. Iskusni partneri i savjetnici BMCa sudjeluju u razvoju organizacija, treningu menadžmenta i savjetovanju o projektnom menadžmentu u 45 zemalja i devet jezika u Aziji, Europi, Srednjem Istoku i u sjevernoj Americi.

sjedište - BMC

BMC radi s upravama organizacija na rješavanju jedinstvenih izazova organizacijskog razvoja pojedinih tvrtki. Konzultatnti BMCa dizajniraju i predlažu prilagođeni proces savjetovanja i trening iz projektnog menadžmenta kojima se rješavaju specifične potrebe organizacije na svim razinama organizacije. To može biti na skroz osnovnoj razini kao što je uvođenje osnovnih alata i tehnika projektnog menadžmenta za mlade menadžere, ili složeni proces kao što je pomoć u cjelovitoj tranziciji tvrtke prema projektno orijentiranoj organizaciji.

BMCova korporativana politika je prilagođavanje vlastitih programa bez troškova za klijente kako bi se na taj način iskazala njihova predanost prema profesionalizmu i zadovoljstvu klijenata.

Od 1986. godine, BMC radi s Akademijom za vođenje i upravljanje programa i projekata. (APPL – Academy for Program and Project Leadership) američke agencije NASA (National Aeronautics and Space Administration) i sastavni je dio Inicijative programskog i projektnog upravljanja (Program and Project Management Initiative - PPMI).
Osnove projektnog managementa i Umjetnost projektnog menadžmenta BMCa i dalje ostaju osnova NASAinog osnovnog treninga.

BMC je registriran na svjetskoj razini kao partner Instituta za projektni menadžment (Projekt Management Institute (PMI®) i na njihovim tečajevima polaznici dobivaju PDU bodove (Professional Development Unit) potrebne za PMP® certifikat (Project Management Professional).

Svoje je savjetodavne usluge iz područja projektnog menadžmenta BMC osigurao slijedećim tvrtkama:

Airbus,
Ministarstvo rada i stanovanja, Kraljevstvo Bahrain,
Baxter Healthcare,
GlaxoSmith Kline,
Honeywell,
National Radio Astronomy Observatory (NRAO) i
NASA

 

Konzultanti za strateški projektni menadžment za

logo - Airbus

 
 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+