Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

 


Predavači - Kurt Corthout
Curriculum Vitae
 
Kurt Corthout, PMP, PMOP, TOC, Prince 2, MBA
1-2 Solve
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Fokusirajući se na točki poluge organizacija svojih klijenata, on osigurava optimiziranu učinkovitost osiguranjem sve boljeg poslovanja također i u vremenima teške krizne.

Traži rješenja koja donose izvrsne pogodnosti koje se temelje na pobjedi za sve uključene strane uz niski omjer rizika u odnosu na pogodnosti bez dodatnog kompliciranja svojih koncepata. Pridržavajući se gore navedenih načela Kurt može osigurati da svojim pragmatičnim sekvencijalnim pristupom, dopuštajući pristup interesnim stranama, svaka grupa radnji odmah donosi značajne krajnje rezultate. Donoseći održiva rješenja on se brine da niti jedno rješenje u provedbi dugoročno ne uništi samo sebe.

Kurt ima više od 11 godina uspješnog iskustva u projektnom upravljanju i savjetovanju za upravljanje u brojnim različitim sektorima. Kurt je 2003. godine osnovao nezavisnu menadžersku tvrtku www.12solve.be koja se fokusira na savjetovanju za upravljanje te uslugama upravljanja projektima, programima i portfeljem.

Stekavši diplomu magistra znanosti iz informatike upravljanja (Techno MBA), nastavio se specijalizirati u savjetovanju za upravljanje pretvarajući u praksu svoje kombinirano znanje o projektnom upravljanju, upravljanju uredom za projektno upravljanje te upravljanju ograničenjima.

Kurt neprestano unapređuje svoje usluge primjenom onog što predaje kako bi se osigurao da i dalje donosi konačne rezultate svojim klijentima.

Uz zdravo razumijevanje poslovanja svojih klijenata u kombinaciji sa svojom strašću za rješavanje problema, Kurt s vama razvija i provodi rješenja dodavanja vrijednosti.

Osim pokazivanja kako ostvariti realnu održivu dodanu vrijednost kroz svoje temeljne tečajeve iz TOC-a , on također drži treninge i pruža podršku iz upravljanja projektom kroz kritični lanac i upravljanje uredom za projektno upravljanje.

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+