Life Long Learning Akademija

You are here: Home
There are no translations available.


Značenje PMP Certifikata
Stjecanje Certifikata i titule PMP


Certifikati Instituta za Projektni Menadžment su široko priznati i prihvaćeni diljem svijeta kao dokaz prikazane razine obrazovanja, znanja i iskustva na području projektnog menadžmenta.

Stjecanje profesionalnog uvjerenja posredstvom Instituta za Projektni Menadžment znači da je pojedinac:

  • pokazao odgovarajuće obrazovanje i/ili profesionalno iskustvo
  • položio strogi ispitni program
  • pristao se pridržavati profesionalnog kodeksa ponašanja
  • obvezao se održavati svoj certifikat aktivnim udovoljavajući uvjetima kontinuirane certifikacije

Institut za projektni menadžment (Project Management Institute – PMI ) provodi nekoliko programa za profesionalnu certifikaciju uključujući Project Management Professional (PMP). Svrha i ciljevi programa certifikacije su razvoj, održavanje, provjera, promocija i upravljanje rigoroznim, na ispitivanju baziranim, profesionalnim programima certifikacije najvišeg kalibra u području projektnog menadžmenta. U sklopu globalnog tržišta Odjel za certifikaciju pri Insitutu za projektni menadžment je konstruiran za objektivnu procjenu i određivanje razine znanja profesionalaca na području projektnog menadžmenta.

Dobivanjem PMP certifikata Vaše ime će se naći u najvećoj i najuglednijoj grupi certificiranih profesionalaca u svjetskom društvu projektnog menadžmenta.

PMP ispit mjeri primjenu znanja, vještina, metoda i tehnika koje se koriste u području projektnog menadžmenta i utemeljen je na PMI-ovim ispitnim specifikacijama koje određuju postotak pitanja koje će se naći u svakom od područja djelovanja (Iniciranje, Planiranje, Izvršavanje, Praćenje i konroliranje, Konroliranje, Završavanje te Profesionalna i društvena odgovornost).

Ako uživate u ugledu koji dobivate time što ste najbolji u Vašem području djelovanja, cijenit ćete i profesionalne prednosti koje sa sobom donosi PMP, široko prihvaćen i uvažen dokument u profesiji. Oznaka PMP uz Vaše ime govori Vašim trenutnim i potencijalnim poslodavcima da ste pokazali čvrstu podlogu znanja kojom kompetentno možete djelovati u području projektnog menadžmenta.

Institut za Projektni Menadžment je vodeća svjetska organizacija u području projektnog menadžmenta koja provodi međunarodno priznati program profesionalne certifikacije.

Od 1984. Institut za projektni menadžment je posvećen razvoju i održanju strogih profesionalnih programa certifikacije da bi unaprijedili područje projektnog menadžmenta i prepoznali postignuća pojedinaca. 1999. godine PMI je postao prva organizacija u svijetu čiji je program certifikacije dobio Certifikat ISO 9001 Međunarodne organizacije za standardizaciju (International Organization for Standardization).

 

Follow us

Contact us

Newsletter subscription

Course certificates

Download your certificate!

 

Our RSS channel

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+