Life Long Learning Akademija

You are here: Home
There are no translations available.

 


Predavači - mr. sc. Zrinka Šimunović
Curriculum Vitae
 
zrinka_simunovic_photo2.jpg
mr. sc. Zrinka Šimunović, MBA
Augeo d.o.o.
menadžment konzultantica & leadership coach

Zrinka je osnivačica i direktorica tvrtke Augeo d.o.o. za poslovno savjetovanje. Akademsko obrazovanje stekla je na diplomskom studiju elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu. Svoja poslovna znanja i vještine usavršila je na IEDC - Bled School of Management, Slovenija na MBA i poslijediplomskom studiju menadžmenta.

Daljnjim usavršavanjem stekla je Intermediate diplomu u Eecutive Coachingu na Academy of Executive Coaching, London, UK, te polazila različite programe na temu poslovnog i osobnog razvojaČlanica je profesionalne svjetske udruge coachinga “Assoaciation for Coaching”, te “Hrvatske udruge za coaching”.

Profesionalnu karijeru započela je 1998.g kao suvlasnica i zamjenica generalnog direktora Optima Grupe, a nastavila kao direktorica prodaje ICT korporacije S&T Hrvatska, te direktorica prodaje ICT tvrtke Combis odgovorna za tržište regije. 2008.g. napustila je korporativno okruženje kako bi započela svoju samostalnu konzultantsku i coaching karijeru.

Područje specijalizacije su joj menadžment konzalting i coaching za vlasnike i direktore tvrtki, te za izvršne menadžere.

 

Follow us

Contact us

Newsletter subscription

Course certificates

Download your certificate!

 

Our RSS channel

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+