Life Long Learning Akademija

You are here: Home
There are no translations available.

 


Predavači - Mladen Antolić
Curriculum Vitae
 

Mladen Antolić je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Istraživački rad započinje na području robotike koji je bio i tema završnog diplomskog rada, a istraživačku karijeru nastavlja u Institutu Rade Končar, gdje je radio na poslovima razvoja digitalnog upravljanja električnim strojevima. Kao član tima na projektu izrade pilot postrojenja za hidroelektarnu na rijeci Dravi uspješno je integrirao pojedine programske module u cjelinu, koji je u testnom okruženju upravljao radom generatora.

U INI i Montmontaži je radio u projektnom timu za izradu natječajne dokumentacije za izvedbu naftnih postrojenja. Za potrebe planiranja, praćenja i izvedbe projektnih radova uvodi profesionalni programski alat za potrebe izvješćivanja o napretku izvedbe projekta. Predložio je i izradio sustav šifriranja poslova i aktivnosti u WBS strukturi koji je postao temelj za izradu novih projekata takve vrste.

Na projektu izgradnje Plivinog novog pogona Suhih oralnih oblika (SOO) angažiran je od strane tvrtke Savoye Logistic na poslovima integracije, testiranja i preuzimanja sofisticiranog kompjuterski upravljanog proizvodnog sustava. Nakon uspješnog puštanja pogona u rad prelazi u Plivu kao expert za upravljačke sustave, gdje radi na održavanju i poboljšavanju sustava te uvođenju PCS (Process Control System) sustava. PCS sustavom omogućeno je napredno upravljanje proizvodnim procesom, planiranje i izvođenje pojedinih proizvodnih procesa u skladu s globalnim planom i raspoloživim resursima u pogonu.

U sklopu Plivinog SixSigma programa izvrsnosti kao voditelj projekta uspješno provodi projekt optimizacije MHS (Material Handling System) sustava. U proizvodnom okruženju stalnih promjena intuitivno otkriva i primijenjuje principe agilnog pristupa upravljanja projektima, koji se pokazao kao najbrži način dolaska do pravog rješenja i njegove uspješne implementacije. Tražeći odgovore na nove situacije u okruženju koje je stalno izloženo promjenama i novim zahtjevima otkiva eXtreme Project ManagementTM pristup upravljanja projektima.

Trenutno radi za Program Ujedinjenih Naroda za razvoj u Hrvatskoj na projektu Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama u RH (SGE projekt). SGE projekt je dio programa Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, kojeg već više od tri godine uspješno provodi UNDP u suradnji s Ministarstvom Gospodarstva, rada i poduzetništva i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Na području upravljanja projektima formalizirao je svoj status PMP® certifikatom pri PMI®-u i ovlašten je za provođenje treninga za eXtreme Project ManagementTM pristup upravljanja projektima.

 

Follow us

Contact us

Newsletter subscription

Course certificates

Download your certificate!

 

Our RSS channel

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+