Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

 


Predavači - Dr. Roberto D. Gavazzi
Curriculum Vitae
 
Predavač: Bob Gibson, PMP
Dr. Roberto D. Gavazzi
Business Management Consultants
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dr. Gavazzi je 25 godina radio za Exxon Chemicals, izvršavajući izvršne poslove s globalnom odgovornošću za odjele Proizvodna tehnologija (ManufacturingTechnology), Poslovne aktivnosti i planiranje (OperationsandPlanning), Ulaganja (Investments), Potpuno upravljanje kvalitetom i kulturalna promjena (TQMandCulturalChange), Nabava i logistika (PurchasingandLogistics). Rad po čitavome svijetu bio je izvrsna prilika za učenje uz kulturalnu različitost i pitanja organizacijskog razvoja (O. D. issues), kao i mogućnost za testiranje naprednih upravljačkih pristupa u suradnji s liderima i tvrtkama svjetske klase. Roberto je upravljao projektima koji su uključivali dizajn, izgradnju i početak rada pogona po Europi, SAD-u, Latinskoj Americi te Dalekom i Bliskom Istoku. Uz to, vodio je i projekte redizajniranja i/ili atestiranja međunarodnih mreža.

Od 1992. godine Roberto radi kao nezavisni konzultant i nudi praktično međunarodno iskustvo zajedno s mekim vještinama koje se stječu specifičnom obukom, kao što su komunikacije, inovativno rješavanje problema timskim radom (ITP - innovativeteamworkproblem), neuro-lingvističko programiranje (NLP – neuro-linguistic programming). Zahvaljujući svom obrazovanju, sposoban je savladati različite situacije u radnom okruženju te osjećati se ugodno radeći na svakoj organizacijskoj razini na engleskom, francuskom i talijanskom govornom području.
Tvrtke za koje je radio pripadaju nizu različitih sektora, kao što su financijske institucije, maloprodaja, petrokemija, uređaji, prehrana, inženjering i zdravstvena zaštita.

Roberto posjeduje doktorsku titulu iz kemijskog inženjeringa Politehničkog sveučilišta u Milanu te diplomu iz menadžmenta operacija IMD-a. Ovlašteni je glavni procjenitelj za Britanski institut za norme, stariji član Američkog društva za kvalitetu te član talijanskog Udruženja industrijskih menadžera. Član je Fakulteta i predavač u Centru za menadžment Europe u Bruxellesu, kao i na talijanskim vodećim sveučilištima i udruženjima.

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+