Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

 


Predavači - Nur Ergüder, PMP
Curriculum Vitae
 
Nur Ergüder, PMP
Business Management Consultants
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Gđa Nur Ergüder glavna je konzultantica tvrtke Business Management Consultants sa sjedištem u Istanbulu.

Gđa Ergüder je provela 11 godina u jednoj turskoj vodećoj banci radeći na projektima privatnog i investicijskog bankarstva. Radila je kao tehnički voditelj projekta na projektima privatnog bankarstva kao što su bankomati (ATM - AutomatedTellerMachines), bezgotovinski platni promet (EFT - ElectronicFundTransfer) na uređajima prodajnih mjesta (POS - PointofSale) te bankovni terminali za samoposluživanje. Također je upravljala dostavom novih IT sustava za jednu investicijsku banku uključujući sustave, mreže i aplikacije za lokalno i šire područje. Radeći za tu banku stekla je izobrazbu na radnome mjestu iz projektnog upravljanja od strane tvrtke Andersen Consulting te posjeduje certifikat Stručnjaka za projektno upravljanje (PMP - ProjectManagementProfessional) iz 1998. godine Instituta za projektno upravljanje (PMI - ProjectManagementInstitute).

Uz to, gđa Ergüder je radila za glavnog pružatelja internetske usluge, tvrtku za koju je uspostavila i Projektni ured. Također je radila za jednu njemačku multinacionalnu tvrtku u sektoru informacijske i komunikacijske tehnologije kao programski upravitelj za uvođenje metodologije. Održala je brojne obuke i radionice na temu upravljanja prijedlozima i projektnog upravljanja.

Gđa Ergüder se pridružila tvrci Business Management Consultants 2004. godine. Usredotočena je na identifikaciju potreba svojih klijenata i dizajniranje programa koji će takve potrebe i ispuniti. Osmislila je i održala programe izobrazbe za nekoliko tvrtki.

Gđa Ergüder je diplomirani inženjer računalnog inženjeringa te posjeduje titulu magistra poslovnog upravljanja Bosporskog sveučilišta.

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+