Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

 


Predavači - George Merguerian
Curriculum Vitae
 
George Merguerian, B.E., MBA, PMP
Business Management Consultants
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

George Merguerian je viši partner i direktor za Europu tvrtke Business Mangement Consultants, vodeće globalne konzultantske kuće za upravljanje projektima. Tijekom 22-godišnje karijere George je radio na višim pozicijama kao inženjer, linijski menadžer, u marketingu te na razvoju upravljanja u međunarodnim organizacijama u građevinskoj, petrokemijsko/naftnoj i automobilskoj industriji. Rukovodio je operacijama te projektima/ugovorima za Foster Wheeler, GS1, Cummins, MCE and Schlumberger u Europi, Aziji i na Srednjem istoku.

U periodu brzog rasta e-poslovanja (1995-2001) George je vodio projekte globalne distribucije, logistike i upravljanja dobavom u automobilskoj industriji te FMCG (Fast moving Consumer Goods) sektoru surađujući s vodećim konzultantskim kućama kao što su AT Kearney i Deloitte & Touche.

George posjeduje ekspertno znanje u području kvalitete, upravljanja tehnologijom, upravljanja projektima i razvoju organizacija koje je razvijao u Management Centre Europe u Brusseles-u.

U vodećim europskim kompanijama u području farmacije, IT-a, kao i u javnim institucijama (kao što je Europska komisija) pomogao je uspostaviti najbolju praksu u strateškom razvoju i implementaciji, organizacijskom razvoju, upravljanju projektima i promjenama. Njegovi su klijenti: CCHBC, DSM, The European Commission, GSK, Pliva, Schlumberger, SMIT, UCB Pharma, UHDE Industrial, Biomet, JohnsonDiversey i drugi.

George je diplomirao strojarstvo i stekao Master of Bussiness Adminaistration na International Institute for Management Development (IMD), Lausanne, Switzerland. Certificirani je Project Management Professional (PMP®), član Instituta za projektni menadžment (PMI) i član uprave udruženja Society of European Engineers and Industrialists (SEII).

Predavač je na MBA programima brojnih poslovnih škola u Europi kao što su: Rotterdam School of Management, The International Management Institute u Kijevu i drugima. Autor je i koautor brojnih članaka iz područja tehnike i upravljanja.

 

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+