Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

Upravljanje promjenama u vrijeme krize

-predavanje-
13. svibnja 2009., 18h


  • Može li se kriza uspješno prebroditi bez da mijenjamo što i kako smo radili do sada?
  • Je li kriza prilika za uspjeh?
  • Što znači kineski simbol za krizu?
  • Je li upravljanje promejnama drugačije u vrijeme krize?

Predavanje će biti uvod u razgovor o tome koje i kakve se promjene mogu i moraju provesti u vrijeme krize, u kojoj se mjeri promjenama može upravljati, mogu li se krize predvidjeti i može li im se uspješno oduprijeti ili ih čak iskoristiti.


U kojoj se mjeri stav zaposlenika prema promjenama mijenja u vrijeme krize? Kojih se novi problemi vezani uz promjene javljaju u vrijeme krize, a koji baš zbog krize nestaju?

 

Tko su dobitnici, a tko gubitnici u vrijeme krize?

 

PREDAVAČ

 Predrag Pale je pokretao i vodio raznolike projekte: od sasvim malih do nacionalnih, od kratkotrajnih do višegodišnjih, u najrazličitijim područjima ljudske djelatnosti. Svi su ti projekti pokretali veće ili manje promjene. Te su inicijative nailazile koliko na nekritične pobornike i promotore koji su neopravdano napuhavali značaj i očekivane posljedice promjena, toliko i na ogorčene protivnike koji su vjerovali da se tim promjenama uništava struka, duša ili nešto treće. Iako je uglavnom u poziciji pionira i „vjetra promjena“, u nekim aspektima rada i života i sam je reakcionaran, tradicionalan, protivnik promjene. Promatrajući sebe i druge, učeći više na svojim neuspjesima nego na „pobjedama“, slušajući znanje, iskustvo i mudrost svjetskih stručnjaka za upravljanje promjenama stvorio je svoju „recepturu“ za uspješno upravljanje promjenama u životu, poslu i društvu. Priznate i suvremene teorije isprepliće svojim pogledom na upravljanje promjenama pomažući polaznicima da jašu na valovima promjena s radošću na licu.

 

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+