Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

Predrag Pale sudjelovao na Info@EduIII

Mr.sc. Predrag Pale sudjelovao je 14.04.2014. na stručnom skupu Info@EduIII koji se održao u Primoštenu. Info@EduIII - Informatika u obrazovanju III je stručni skup za nastavnike i učitelje računalstva u osnovnim i srednjim školama u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje.

Osim predavanja pod naslovom "Profesionalna orijentacija ili Koga mi to proizvodimo za sutrašnje tržište (rada)?", mr.sc. Pale je sudjelovao i u okruglom stolu uz Kristijana Zimmera, Darka Jurekovića, Vinka Filipovića i Gorana Hajdina.

 

Add a comment
 

Projekt eSchool4S predstavljen na stručnom skupu u Zadru

Na stručnom skupu nastavnika biologije, kemije i geografije „Građanski odgoj i održivi razvoj“ koji se održao od 14. do 16. travnja u Zadru u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, mr.sc. Predrag Pale je predstavio projekt „eSchool4S – E-School for Sustainability in the Danube Region“ i iznio ideje koje čine osnovu projekta, njegovu organizaciju i tijek te očekivane ciljeve koje želi ostvariti. Koncept održivog razvoja strateški je važan za sve zemlje Europske Unije, a njegova interdisciplinarnost čini ga neizostavnom temom kako prirodnih, tako i društvenih znanosti. Uz  angažman stručnjaka i svih zainteresiranih strana te međunarodnu suradnju, dugoročan utjecaj projekta eSchool4S bit će vidljiv u njegovoj integraciji u srednjoškolski kurikulum.

 

Projekt se odvija pod vodstvom Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH, te u suradnji s partnerima iz Njemačke, Austrije, Slovačke, Madžarske, Srbije, Bugarske i Rumunjske.

 

Više o projektu pročitajte na: http://www.aquilonis.hr/Poslovanje/eschool4s.html

Add a comment
 
Potpuna L3A kvaliteta

 

Vrhunska izvedba i kvalitetna organizacija predavanja, seminara i radionica te prilagodba potrebama klijenata primarni su ciljevi Life Long Learning Akademije.

Znakom „L3APotpuna kvaliteta“ jamčimo sljedeće:

 • pomoć korisniku pri odabiru seminara;
 • prilagodba sadržaja za in-house seminare
 • utjecaj korisnika na seminar PRIJE održavanja,
 • utjecaj korisnika na seminar ZA VRIJEME održavanja,
 • utjecaj korisnika na seminar NAKON održavanja;
 • trajnu podršku korisniku u razumijevanju sadržaja seminara
 • dodatne informacije za korisnike
 • BEZUVJETNO jamstvo povrata novca
Add a comment
Više... [Potpuna L3A kvaliteta]
 
Erasmus+ stručno usavršavanje

U L3A ponudi su i dva seminara prikladna za financiranje u okviru Erasmus+ programa Europske unije, za koje polaznici mogu, putem svojih nacionalnih agencija, u potpunosti pokriti troškove sudjelovanja, puta i smještaja! Na seminaru mogu sudjelovati i polaznici iz Hrvatske (o svom trošku).

Saznajte više o seminarima:

 1. eLearning meets eAssessment: Computer-based assessment of learning outcomes or how to support learning and teaching practices by using ICT for summative and formative assessments
 2. Learning theories and their implication for practitioners and designers of e-learning material: all you need to know to create quality digital learning materials
   

Add a comment
 

Arhiva vijesti

Add a comment
 


Stranica 5 od 5

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+