Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

U petak, 20. ožujka 2015. godine dr. sc. Predrag Pale održao je u rektoratu Sveučilišta u Osijeku predavanje: "Natrag u kluperazumiju li vas učenici?".

Predavanje je održano u organizaciji Studentske sekcije za neuroznanost Medicinskog fakulteta u Osijeku (SenzOs).

 

Radionica "Natrag u kluperazumiju li vas učenici?" u Osijeku je obrađivala temu (ne)razumljivog poučavanja s aspekta kognitivnih teorija učenja. Obrađeni su Millerov Memorijski model, Andersonova Teorija shema, Ausubelov Model asimilacije, Swellerova Teorija kognitivnog opterećenja te Mayerova Kognitivna teorija multimedijalnog učenja. Polaznici su u grupama od četiri diskutirali probleme u nastavi koji su bili istaknuti i za njih su tražili uzroke i rješenja. Istovremeno uz poučavanje provodio se zapravo i eksperiment jer je radionica imala čak 90 polaznika u vijećnici Rektorata koja ima „kino“ postavukrajnje neprikladnu za grupni rad. Polaznici su intenzivno odgovarali na pitanja voditelja i postavljali svoja pitanja putem svojih mobitela korištenjem sustava AuResS (Audience Response System) koji je razvijen na ZESOI, FER. Prikupljeni rezultati i iskustva koristit će se u daljnjem znanstveno istraživačkom radu na ZESOI.

Add a comment
 

Gostovanje u emisiji Društvena mreža

Naš predavač, dr.sc. Predrag Pale, gostovao je na HRT-u u emisiji "Društvena mreža" na temu tehnologija i budućnosti.

Cijelu snimku možete pogledati na: http://www.hrt.hr/enz/drustvena-mreza/

Add a comment
 

Add a comment
 

Dr.sc. Predrag Pale predstavlja rezultate studije na konferenciji projekta eSchool4S

Na konferenciji projekta eSchool4S u ponedjeljak, 27.10., bit će predstavljeni rezultati baseline studije koju su proveli partneri na projektu. Odabrane zemlje će predstaviti svoje rezultate, a među njima i Hrvatska čije će rezultate predstaviti voditelj projekta, dr.sc. Predrag Pale. Predstavljanje rezultata studije započinje u 10:45, a sve možete pratiti uživo putem poveznice: https://meet.lync.com/gizonline/maria.carciumaru/H0DTG5GP .
Dovoljno je upisati ime pod kojim se želite prijaviti i kliknuti na "Join meeting"!

Add a comment
 

Predavanje dr.sc. Predraga Pale na konferenciji projekta eSchool4S

Na konferenciji projekta eSchool4S koja će se održati u ponedjeljak, 27.10.2014. u Esslingenu, voditelj projekta u Hrvatskoj, dr.sc. Predrag Pale će održati predavanje na temu "Uspješno on-line učenje".
Svi zainteresirani mogu uživo pratiti konferenciju od njenog početka u 09:00 sati, a predavanje dr.sc. Predraga Pale prema programu počinje u u popodnevnom bloku, oko 15:30 sati.

Za praćenje je dovoljno slijediti poveznicu:
https://meet.lync.com/gizonline/maria.carciumaru/H0DTG5GP,
te se prijaviti pod željenim imenom!

Dobrodošli!

Add a comment
 

 

S velikim veseljem i uzbuđenjem najavljujemo prvu konferenciju projekta eSchool4S koja će se održati u Esslingenu u Njemačkoj! Glavna tema konferencije bit će rezultati studije koju su proveli partneri na projektu, a koja je prikazala različitosti obrazovnih sustava i uvođenja tema održivog razvoja u škole, razinu opremljenosti i stupanj korištenja IKT-a u nastavi... Rezultate hrvatske studije možete pročitati na stranicama projekta:
http://www.aquilonis.hr/files/eschool4s/Croatia_baseline_study-report-v3-vr.pdf ili na:
http://eschool4s.eu/files/3414/1284/5897/Croatia_baseline_study-report_final.pdf

Add a comment
 

Najava predavanja dr.sc. Predrag Pale

U sklopu stručnog usavršavanja u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje dr.sc. Predrag Pale održati će predavanje na temu "Kako čovjek uči - jezgra za dobro učenje".

Križevački pedagoški dani: Učiteljstvo od 19. stoljeća do danas namijenjeni su odgajateljima predškolskih ustanova, učiteljima u osnovnim i srednjim školama Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Održavaju se u Hrvatskom domu u Križevcima, a više informacija možete pročitati na stranicama AZOO-a!

Add a comment
 

Najava predavanja dr.sc. Predrag Pale

26. rujna 2014. dr.sc. Predrag Pale održat će predavanje na temu "Does our Neural Network
Shape our Social Network, or Is It the Other Way Around?" u sklopu 5. Internacionalnog simpozija psihijatrije i kognitivne neuroznanosti (ISPCN). Ovogodišnja tema dvodnevnog simpozija je "Um u zamci između neuralnih i društvenih mreža", a predavanje dr.sc. Pale o interakciji i (među)utjecaju društvenih mreža i uma će se odlično uklopiti i, vjerujemo, potaknuti sudionike na promišljanje i diskusiju.

Add a comment
 

 

Dr.sc. Predrag Pale održao predavanje na konferenciji Telecentar Europe

Kao keynote speaker na godišnjoj konferenciji Telecentar Europe koja se održava od 24. do 26. rujna u Zagrebu, dr. sc. Predrag Pale održao je predavanje na temu "e-skills for the 21st century" u kojem je govorio o ICT vještinama, njihovom razlikovanju za različite tipove (korisnike, one koji stvaraju, one koji implementiraju, one koji primjenjuju) , o vještinama e-leadershipa, te dao praktične preporuke za njihovo usvajanje i ključne principe kojima bi se trebalo voditi prilikom "spajanja" vještina i radnog mjesta.

Add a comment
 

(I) jesen je početak!

Iako nema sve karakteristike početka nove godine, jesen nam nudi priliku da se pokrenemo i posegnemo za našim ciljevima. Ili barem osmislimo put do njihovog ostvarenja.

Life Long Learning Academy je tu da Vam pomogne u pronalaženju puta, da Vas vodi kad je to potrebno, ali i ostane uz Vas. Bilo da se mučite sa pisanjem i prijavom projekta ili se projekt ne odvija po planu ili želite educirati svoje zaposlenike kako bi cijeli tim bio učinkovitiji, naš tim ima rješenje!

Svakom klijentu prilagođavamo svoje programe potpuno besplatno, a svaki naš polaznik dobiva doživotno besplatno savjetovanje na temu kojoj smo ga poučavali. Nudimo i bezuvjetno jamstvo povrata novca ako polaznik nije zadovoljan našom uslugom.

A što je Vama potrebno da bi ova jesen bila uspješnija? Javite nam na .

Add a comment
 


Stranica 3 od 5

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+