Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

 


Predavači - Vesna Vrga Perović
Curriculum Vitae
 
Vesna Vrga Perović
Life Long Learning Akademija
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Vesna Vrga Perović voditeljica je seminara i konzultant iz područja upravljanja projektima.

Gđa Vrga stjecala je projektna iskustva radeći za Hrvatsku akademsku i istraživačku mrežu -CARNet u razdoblju od 1997 do 2005. u kojem je ustanova restrukturirana u projektnu organizaciju. Kao projektni menadžer bila je usmjerena na uvođenje novih usluga i na projekte organizacijskog razvitka.

Inicirala je brojne skupove i projekte i sudjelovala na međunarodnim projektima u okviru raznih programa i organizacija (CARDS, TEMPUS; 6th FW - GEANT, NATO).

Bila je prva predsjednica Organizacijskog odbora međunarodne CARNet-ove korisničke konferencije, sudjelovala je kao govornik na mnogim NATO-vim radionicama od 1999. do 2004. te je bila je član Upravnog vijeća CEENet-a (Central and Eastern European Networking Association) od 1999. do 2002. godine. Za svoj rad primila je CARNetove nagrade 1999 i 2008 godine.

Od 2002. godine djeluje kao predavač na Visokoj školi za turistički menadžment u Šibeniku odnosno od 2005 na Veleučilištu u Šibeniku.

Tijekom 2006 godine je vodila uspostavu L3A - Life Long Learning Akademije gdje danas djeluje kao predavač i konzultant.

Gospođa Vrga stekla je diplomu inženjera na Fakultetu elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, titulu MBA pri Poslovnoj školi Bled u Sloveniji, a dodatno obrazovanje stjecala je na J. F. Kennedy School of Government pri Sveučilištu Harvard u Sjedinjenim američkim državama, u Management Centre Europe u Briselu te na brojnim međunarodnim skupovima i seminarima

 

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+