Life Long Learning Akademija

Vi ste ovdje: Naslovnica

 


Predavači - Baler Eskibatman
Curriculum Vitae
 
Baler Eskibatman, PMP
Business Management Consultants
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Baler Eskibatman je konzultant i suradnik Business Managment Consultantsa, točnije ureda u Istanbulu. Specijaliziran je za projektni menadžment, restrukturiranje i strateški i taktički marketing. U svojoj profesionalnoj karijeri koja traje 20 godina radio je ia kao menadžer i kao konzultant, te kao trener u različitim kompanijama.

Baler Eskibatman u svom treningu i konzultantskim uslugama naglašava međuodnose i uzajamne učinke navedena tri područja. Njegovo bogato iskustvo u analizi i oblikovanju poslovnih procesa pružilo mu je čvrsti temelj za restrukturiranje, preoblikovanje poslovnih procesa i upravljanje promjenama.

Nakon stečene diplome prvostupnika menadžmenta s Middle East Technical University, gospodin Eskibatman započeo je svoju karijeru u odlikovanju procesa korištenjem STRADIS metodologije koju su razvili inžinjeri iz McDonnell Douglas Co. za provođenje strukturne analize i studija dizajna poslovnih procesa. Kao specijalist za integrirane proizvodne sustave bio je dio tima koji je bio odgovoran za analizu, dizajn i implementaciju poboljšanih proizvodnih procesa u TAI, što je bio zajednički pothvat TUSAŞ i General Dynamics Co.

U prvom projektu Svjetske banke (LAP) na kojem je radio bio je dio konzultantskog tima kao stariji konzultant. Tim je temeljito analizirao ključne poslovne procese velikih tvrtki (Sümer Holding i Tüpraş) u kontekstu privatizacije, pripremio scenarije za restrukturiranje, procijenio broj radnika koji će biti premješten u svakoj te predao završni izvještaj Ministarstvu financija. Na svom drugom projektu Svjetske banke (SRMP) kao direktor osobno je oblikovao, implementirao i upravljao procesom financiranja pod-projektnih prijava siromašnih s ciljem generiranja prihoda. Iznos pozajmice bio je 134 milijuna dolara, a sustav koji je oblikovan koristio se u menadžmentu Fonda solidarnosti idućih godina.

Baler Eskibatman ostvario je svoju ulogu menadžera u globalnom projektu restrukturiranja DHL-a koji je proizašao iz preuzimanja DHL-a od strane Deutsche Post. Bio je lociran u DHL-ovom Centru za globalnu koordinaciju u Bruxellesu kao dio tima međunarodnih konzultanata te je bio dio ureda za programe.

Nakon povratka u Tursku, radio je kao vanjski procjenitelj za Europsku Uniju (EU-CFCU) na evaluaciji pod-projektnih prijava za EU financiranje. Uz navedeno iskustvo, uvijek je radio kao konzultant ili menadžer za razne kompanije u privatnom sektoru. Njegova karijera kao konzultanta uključuje, ali nije ograničena na marketing i probleme organizacijske strukture. Baler Eskibatman je certificirani Project Management Professional (PMP).

 

Pratite L3A i na:

Obratite nam se na:

Prijava za newsletter

Certifikati tečajeva

Preuzmite vaš certifikat!

 

Naš RSS kanal!

Cijeli L3A web
Cijeli L3A web1
Cijeli L3A web2

Google+